KAS – Manzana

Standard

KASManzanaSpansktalande KAS läskar med en dryck som smakar Manzana, som efter en snabb googling visar sig vara Äpple

Hur smakar det?
Det doftar typiskt av grönt äpple, bara helt standard grönt äpple à la BoB Äppeldryckskoncentrat. Det samma gäller faktiskt smaken, det smakar av grönt äpple, men det är inte ett speciellt gott äpple. Precis som med vanliga äpplen av denna sorten så är det lite syrligt, kanske lite väl syrligt dock då man känner hur det liksom stramar till i munnen efter varje klunk. Sötman lyckas inte balansera ut syrligheten på ett bra sätt, det känns tamt utan att vara blaskigt, tråkigt helt enkelt. Man känner sig inte speciellt förfriskad efter att burken är slut, man är istället törstigare på något paradoxalt vis.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes nere i Spanien men finns även i Mexico och Frankrike.

Slutsats
Inget speciellt med denna drickan alls faktiskt, det är så mediokert och helt utan några speciella egenskaper att den trillar ner under godkänt. Märkligt hur en dricka kan smaka så lite utan att vara vattnig till smaken, men så var det. Man kan nog uppnå ett bättre resultat med en sodastreamer och ett paket Äppeldryck från BoB.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s