Hot Brain Energy Drink

Standard

HotBrainHot Brain ser mera ut som att den skulle heta Hot Rod, känns som att den hör hemma på motormässan i Jönköping

Hur smakar det?
Om man endast går på doften så kan man tänka sig att detta kommer bara smaka generisk energidricka från början till slut. Powerking/Battery helt enkelt. Men redan efter första klunken känner man en smak som inte brukar vara där, Anis. Det är osäkert om de faktiskt stoppat in något som skall smaka av anis i drickan, men man får verkligen en viss lakrits känsla efter varje klunk. Bara en liten, men tillräckligt stor för att man skall lägga märke till det. Sötman fungerar bra tillsammans med syran i drickan och detta är en energidryck som inte har så mycket av den där ”kittlande” känslan, nästan bakom öronen, efter varje klunk som exempelvis Battery har. Överlag en riktigt trevlig liten läskeblask.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på K-Rauta av alla ställen, men har även skådats i kiosker.

Slutsats
Energidrycker finns det många av, alla verkar vilja ha en del av kakan och för det mesta är det bara generiska vätskor med lite socker och taurin i som alla smakar mer eller mindre samma sak. Men här bryts trenden lite med en energidricka som smakar något annorlunda, anis. Nu kan detta vara en helt ”oönskad” effekt, de som gör drickan kanske inte alls tänkte att det skulle smaka lite åt lakrits hållet, men så blev det. En helt ok dricka som överraskar lite men som inte är unik nog för att klättra högre upp på betygsskalan. Men ser du en burk köp gärna en och se om du också känner någon liten smak av lakrits.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

2 reaktioner på ”Hot Brain Energy Drink

 1. Jocke

  Håller ej med dig vad gäller ”anis” inslaget. Skulle snarare kalla det Rootbeer (kraftigt artificiell, men dock) med påtaglig ”Jenka” smak.

  Köper alltid en på K-rauta.

  Förövrigt en väldigt matnyttig site!

  Saknar dock en kategorisering på läsksorterna ex:

  -Till snabbmat (Coca Cola mm)
  -allround (Trocadero mm)
  -Dessert (Portello mm)
  -Törstsläckare (Festis sparkle mm)
  -Godissugen (Vimto Cherry mfl)
  ha de!

  mvh Rutinerad Läskavnjutare

  • Krille

   Väldigt bra förslag med utökade kategorier. Just speciellt dessert är något man kanske vill förmedla då vissa av dem är riktigt sötsliskiga. Skall ta en koll på detta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s