Tine isTe – Sparkling Lime

Standard

TineisTeLimeNorska matproducenten och sin kolsyrade iste serie, denna gången med smak av lime och utan socker

Hur smakar det?
En av mina absoluta favoriter en varm sommardag är Liptons iste med citronsmak, det finns inget som släcker törsten och svalkar som lite iskallt iste. Det är lite samma sak med denna drickan, fast jag tror att deras ersättning av socker är denna produktens akilleshäl. Till en början smakar det av citron/lime iste, men ganska snabbt går det över till en blaskig och konstgjord smak. Istället för att vara uppfriskande så är det snudd på otrevligt. Det finns en eftersmak som är ganska så trevlig, men den effekten försvinner helt och hållet vid nästa klunk då den konstgjorda och blaskiga smaken av citron/lime återvänder.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i Norge 2013 (recensionen har varit liggandes sedan dess) och per Tines hemsida så har den kolsyrade versionen utgått. Finns dock i en sockrad variant utan kolsyra.

Slutsats
Ibland går det bra med zero produkter, ibland går det mindre bra. Med tanke på att Tine helt skrotat sin Lime Zero så verkar det inte ha varit en lyckad kombination, något jag håller med om. Det blev väldigt blaskigt och snudd på otrevligt. Så om den dyker upp igen, kanske ta en annan smak isf.

slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s