Battery – Frsh

Standard

BatteryFRSHFärska batterier är alltid att föredra i sin elektronik, kanske samma kan appliceras på människokroppen

Hur smakar det?
Doftar någon kombination av päron/druva/äpple, vilket känns lockande. Smaken är märkligt nog inte samma kombination, till en början smakar det körsbär, vilket är lite av en överraskning. Helt borta är päronet, druvan eller äpplet (om de nu fanns med från första början det vill säga). Direkt efter att körsbäret gjort entré så försvinner det lika fort och banar istället väg för en lite besk eftersmak blandat med den traditionella syrligheten som kommer från battery. Varje ny klunk fyller en med glädje över det lite syrliga körsbäret, men sen kommer den lite överdrivna beska eftersmaken och förstör. Trist.

Vart hittar jag läskeblasken?
Battery är populärt i Norge, där denna köptes. Finns även på Island enligt hemsidan, om du nu skulle ha vägarna förbi.

Slutsats
Batterys originaldricka är riktigt god och deras andra varianter har seglat runt medel i betygsskalan. Det blir samma grej här. Det är en intressant smak på drickan, men eftersmaken förstör lite vilket är tråkigt. Hade drickan inte gått från mystiskt päron/körsbär till en besk blandning så hade det nog varit en fullpoängare.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s