Rubicon – Litchi

Standard

RubiconLitchiRubicon har haft lite hit and miss här på läskeblask, se om denna litchi versionen får hiss eller diss

Hur smakar det?
Kan inte minnas att jag ätit litchi någon gång, eller druckit något som skall smaka bara av litchi, så lite av en premiär här. Doften på drickan är snudd på oemotståndlig. En nästan obeskrivlig doft av exotisk, sötsliskig frukt som dessutom känns uppfriskande. Första klunken är ljuvlig, det här var en spännande dricka! Vad smakar det? Tja det smakar väl litchi antar jag. En riktigt exotiskt söt fruktsmak som har en frisk avslutning. Helt plötsligen börjar sinnena måla upp en bild av att det man dricker innehåller rosenvatten, för det finns en viss blommig underton i drickan som kommer fram efter att den gått ifrån att vara kylskåpskall till lite mera rumstempererad.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i en godisbutik i centrala Göteborg.

Slutsats
Ja den där recensionen hade lätt kunnat hålla på en stund till. Jag fick upp så många olika associationer att man började undra om det låg några hallucinogena droger i glaset. Riktigt intressant dricka i alla fall och en dricka som jag tycker man skall testa. Det blir en fempoängare men med en liten asterisk: Efter ungefär halva burken så känns det verkligen att detta är en riktig sockerbomb. Kanske är det lika mycket socker i denna som en coca-cola, men det kändes mycket sockrigare, antagligen tack vare litchifrukten. Men hur som helst, en fullpoängare oavsett.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Rubicon – Litchi

  1. A

    Finns lite överallt i Storbritannien med. Köpt det på både Tesco och Asda på diverse olika orter. Riktigt god dricka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s