Rubicon – Granatäpple

Standard

RubiconGranatBrittiska Rubicon läskar med en dricka med smak av granatäpple

Hur smakar det?
Doftar väldigt friskt, väldigt lockande, känns äkta/genuint och inte speciellt kemiskt. Det samma gäller smaken, detta känns riktigt välgjort och friskt. En väldigt trevlig smak av granatäpple dansar runt på tungan en bra stund. Man känner hur drickan skiftar nyanser hela tiden och det blir lite som en karusell av sötma. Det är sött, men inte ”beläggning på tänderna”-sött utan det känns naturligt, som om jag ätit en frukt. Eftersmaken hänger kvar ett bra tag och även den skiftar karaktär. En annan sak som hjälper drickan är att den har en lite syrlig eftersmak som lättar upp den annars så söta smaken och gör att det känns friskt och härligt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i en godisbutik uppe vid riksgränsen (svinesund) men finns även i England, om du skulle ha vägarna förbi.

Slutsats
Granatäpple är en sådan frukt som jag alltid blir osäker på om jag gillar eller inte. Många gånger brukar man blanda granatäpple med tranbär, vilket jag inte är speciellt förtjust i. Men detta var riktigt gott från början till slut. Det är en riktigt intressant och välgjord dricka som inte bara smakar sött utan som smakar 50 nyanser av sött utan att gå till överdrift som exempelvis Fanta Strawberry. Gillar du granatäpple skall du verkligen testa denna läskeblasken.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s