Carrefour Discount – Cola Classic

Standard

CarrefourDiscountColaFranska matjätte Carrefour och deras lågprisvariant av cola, frågan är: Hur lågpris?

Hur smakar det?
Som vanligt inleder vi med doften och det är verkligen inte mycket doft på den här drickan. Känner en mycket svag doft av den sortens cola som brukar finnas i isglass. Smaken är oerhört blaskig. Det finns en väldigt avlägsen smak av cola, en patetiskt avlägsen smak av cola. Tänk dig en isglass med colasmak (såsom Igloo för er som minns den klassikern) fast felgjord sådan, där de råkade ta en femtondel så mycket colasmak som de brukar och fyllde på resten med vatten. Skummar något alldeles väldigt gör det också, som en lightdricka. En viss metallisk eftersmak finns det också, tvi vale!

Vart hittar jag läskeblasken?
Säljs i matbutiker av märket Carrefour i Frankrike, men denna hittades nere i Spanien.

Slutsats
Kan inte direkt säga att jag är besviken, det står lågpris på burken och man får faktiskt vad man betalar för. Frågan var hur lågpris, för vissa lågprismärken kan ibland vara överraskande goda. Inte så i detta fallet. Oerhört blaskigt och med en lite smått metallisk eftersmak, inte ett recept som kan konkurrera med coca-cola direkt. Smakar inte illa, smakar bara fruktansvärt lite. Går att dricka, men frågan är: Varför skulle man?

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s