Red Bull – The Summer Edition

Standard

RedBullSummerEditionRed bull kommer med en burk som ser något patriotisk ut och utlovar tropiska frukter

Hur smakar det?
Doften är otvivelaktig av passionsfrukt och det finns en viss underton av aprikos. Det verkar väldigt lovande och jag för burken till läpparna för den första klunken. De första sekunderna så smakar det precis som det doftar, gott av tropiska frukter, mest av passionsfrukt och aprikos. Men sen händer något. Sen slår smaken över till att bli någon konstig besk smak, ungefär som att jag tagit ett bett av en apelsin utan att ta bort skalet. Eftersmaken ger sig inte heller, den beska apelsinskalssmaken hänger kvar hur lång tid det än går. Passionsfrukten är som helt bortspolad. Det är knappt jag vill dricka upp och en fjärdedel av innehållet åker faktiskt i vasken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns just nu (sommaren 2015) i de flesta butiker och kiosker.

Slutsats
Detta som började så bra. En väldigt lockande doft av härliga tropiska frukter, en doft som kändes naturlig och inte syntetiskt framställd. Men ack, något gick fel och istället för en härligt somrig dricka så fick jag flytande apelsinskal i min burk. Inget av den goda syrligheten som en Red Bull brukar bjuda på, inget plus i kanten alls faktiskt. Denna dricka ställer sig i skamvrån tillsammans med Red Bull Cola.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s