Catapult

Standard

CatapultHar ingen aning om varför den kallar sig för catapult, men det gör den, och nu skall jag dricka den

Hur smakar det?
Doftar som äpplebubbelgum till en början och sen bara renodlat bubbelgum efter ett par sekunder. Smaken är även den av bubbelgum, men påtagligt ”mesigare” än doften. Men det är inte helt fel att den är lite ”tamare” i smaken än i doften, hade den smakat lika starkt som den doftade hade detta nog varit lite svårdrucket. Istället blir det en väldigt trevligt sötad energidricka med bubbelgumssmak. Det finns knappt något av den syrlighet som vissa energidrickor har, men är på något vis ändå ganska uppfriskande i smaken. Äpplet som jag kände på doften i början gör ett litet återbesök på eftersmaken för att sedan lämna över till bubbelgummet igen.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på City Gross i Jönköping

Slutsats
Jag föredrar helt klart energidrycker som är sträva i smaken, som är lite sura, som får en att vakna till. Men detta är helt klart godkänt också. Smaken är det absolut inget fel på, bubbelgummet smakar trevligt och är inte galet sockersött. Men den gjorde inget speciellt för varken mig eller mina smaklökar, så det blir ett medelmåttigt betyg, vilket inte skall ses som ett nederlag. Kostade som en Power King, så har man en femma i fickan så kan man ju ta sig en burk om man råkar se den ute i butik.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s