One Energy Drink – Sugar Free

Standard

OneEnergyDrinkSugarFreeOne energy drink erbjuder ett lightalternativ till sin vanliga dricka

Hur smakar det?
Doftar väldigt mycket av bubbelgum, fast ett bubbelgum som har sötningsmedel i sig. Vätskan smakar dessvärre inget av den annars lockande doften av bubbelgum, inte ens i någon sekund eller så. Istället möts man av en väldigt smaklös dricka som inte gör annat än att smaka av aspartam. Brukar inte reagera speciellt mycket på just sötningsmedel, det bekommer mig inte, men just i detta fallet var det på tok för lite av någon annan smak för att dölja sötningsmedlet. Det kommer en väldigt svag eftersmak av något syrligt, men den är såpass anonym i dimman av sötningsmedel att det knappt är värt att nämna.

Vart hittar jag läskeblasken?
Tillverkad av och till matvarukedjan Rema 1000. Denna köptes i Danmark men finns även i Norge.

Slutsats
När det enda positiva man kan säga om en dricka är ”Burken var riktigt snygg” så är det ett tecken på att något inte står rätt till. Precis som sin sockrade släkting smakar det inte speciellt mycket, vilket verkligen inte hjälpte för allt man kände var en koncentrerad smak av aspartam. En bra grej är dock att den inte har något taurin i sig, vilket är bra för de som försöker undvika just taurinet. Men annars inget speciellt med denna drickan. Inte helt odrickbar, men inte långt ifrån heller.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s