SMAG! – Pineapple

Standard

SMAG_ananasDansk energidricka som antingen säger att jag skall smaka eller att den har smak försöker fresta med ananas.

Hur smakar det?
Doftar inte som någon ananas jag kommit i kontakt med. Det doftar lika delar ananas och kaffesump, så inte världens mest attraktiva doft kanske. Smaken är minst lika hemsk som doften. Kaffesumpet är borta, men istället har vi en av de mest syntetiska ursäkterna till ananas jag någonsin smakat. Det skär sig fullständigt i munnen och jag känner verkligen hur mina smaklökar en efter en faller i koma av traumat. Men eftersom jag gillar att plåga mig själv så blir det ett par klunkar till, bara för att se om det blir bättre ju längre ner i burken man tar sig. Tyvärr vänder det aldrig, utan den hemska smaken av ”ananas” är lika illa efter varje klunk.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i Danmark i någon random matbutik sommaren 2015

Slutsats
Det ser verkligen lågpris ut och det smakar lågpris. Kan faktiskt inte komma på en enda positiv sak att säga om den här katastrofen till läskeblask. Det är vattnigt, det är kemiskt och det är inte ens speciellt sött även om socker står som nummer två. Eller tja, inget taurin i denna drickan, vilket är ok. Men det räddar inte betyget som blir botten.

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s