SMAG! – Strawberry/Kiwi

Standard

SMAG_JordgubbeKiwiDansk energidricka som antingen säger att jag skall smaka eller att den har smak försöker fresta med jordgubbe/kiwi

Hur smakar det?
Doftar faktiskt helt okej. Doftar av jordgubbar (något jästa) blandat med något lite friskare som mycket väl skulle kunna vara kiwi. Smaken är till en början inte ok. Det börjar med en lite frän smak av något obestämt sockrigt, men sen övergår det till att smaka lite trevligare i några sekunder. Så jag luras att ta en klunk till, det skulle jag inte ha gjort. Den där trevliga söta smaken jag kände i någon sekund är helt bortspolad, istället är det nu endast den fräna kemiska blandningen som misshandlar mina smaklökar. Jag sitter och funderar på eftersmaken, försöker identifiera något annat än den kemiska plåga som finns i burken, men allt jag lyckas göra är rynka på näsan och konstatera att det blir vasken nästa för denna ”drickan”.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i Danmark i någon random matbutik sommaren 2015.

Slutsats
Det började ganska bra, i några sekunder, innan katastrofen var ett faktum. INGET med denna drickan är bra, absolut inget. Hur man kan ens göra en sådan här dricka och tycka att den är redo för allmänheten? Har någon ens smaktestat detta innan de bestämde sig för att tappa det på burk? Nej fy, ser du SMAG! i butik så SPRING!

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s