Baladin – Cola

Standard

BaladinColaEn läskeblask från ett bryggeri i den lilla byn Piozzo (Italien) som lovar smaker från deras barndom med hälsosamma ingredienser, inget konstgjort här inte.

Hur smakar det?
Doften har inget att göra med någon cola vi är vana vid. Det doftar spännande av en rad olika kryddor med en subtil doft av citron på slutet. Jag vet inte vad jag dricker, smaken är obeskrivlig men fantastiskt god. Till en början smakar det bara en väldans massa kryddor, kryddor som jag aldrig tidigare stött på. Sen kommer det en smak av apelsin rullandes, som snabbt ersätts av en smak av kolanöt. En lite bitter smak kommer plötsligen in i bilden och beblandar sig med smaken av sockersöt kolanöt och apelsinen gör sig åter igen påmind. Eftersmaken återgår till den fantastiska kryddblandningen och helt plötsligen kommer det en tydlig och uppfriskande smak av citron som ett perfekt avslut. För varje ny klunk försvinner dock smaken av kolanöt eftersom det finns så otroligt många andra smaker som alla krigar om dina smaklökars uppmärksamhet. En otroligt spännande dricka från början till slut.

Vart hittar jag läskeblasken?
Dessa köptes i presentbutiken M&M Living Home i Ljungby. Improteras av: Beriksson.se

Slutsats
Man visste att det var något väldigt speciellt med denna drickan redan på flaskan. Det andas kvalitet och eldsjäl från flaskans utformning och etiketterna som ser ut att vara tagna ur en fantastisk barnbok. Smakar det cola? Nja, inte den sortens cola vi är vana vid. Men enligt bryggeriet är detta smaker från grundarens barndom och en cola kan ju se väldigt annorlunda ut från land till land. Slutsatsen är att detta är väldigt gott. Det finns så många smaker gömt i denna lilla flaska och jag har dessvärre inte kunskapen att kunna utforska varje smak med en beskrivning för jag har helt enkelt inte stött på något liknande förut. En väldigt kul dricka och en upplevelse för alla sinnen. Köp om du vill ha dig en upplevelse.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s