Donkey Kong – Jungle Juice

Standard

DonkeyKongJungleJuiceSkurken som blev hjälte, nu i sin egna energidricka, eller nej, han är nog inte i själva drickan. Bara på omslaget.

Hur smakar det?
Doftar som blåbär blandat med björnbär blandat med krusbär, inget som får mig att tänka djungel direkt, men doftar gott. Smakar precis som doften också. Fast björnbäret har försvunnit och kvar finns bara blåbär och krusbär, en vinnande kombination faktiskt. Syrlig är den lilla rackaren också. Man gör nästan lite av en grimas efter varje klunk, vilket är härligt. Eftersmaken är kortlivad, vilket kanske är bra så att smaken inte blir långrandig. Inte så mycket mer att säga än att det smakar gott utan att vara fantastiskt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på webhallen för ett tag sedan, där den nu har utgått ur sortimentet.

Slutsats
Drickor av denna kategorin (som egentligen inte är mer än en gimmick) brukar smaka ganska så hemskt. Men denna var helt klart duglig och blir en bra burk att ha på spelhyllan som en liten trofé. Vill du ha burken till samlingen så är det bara att köpa. Men ingen smaksensation direkt.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s