X Ray Energy – Strawberry / Banana

Standard

XrayBananaStrawberryX Ray har låtit fantasin flöda och skapat en dricka med smak av jordgubbe och banan, jag bävar samtidigt som jag är väldigt nyfiken

Hur smakar det?
Doften, herre gud doften, den är helt makalös. Första jag tänker på är ett smultronland, som om jag står mitt på en smultronodling i solen. Nu skall det ju kanske dofta av jordgubbe, men smultron är vad jag får för referens. Efter en liten stund, när näsan lugnat sig lite, så känner man faktiskt doften av banan, sötsliskig och brunprickig banan. Smaken är lika potent och underbar som doften. Jordgubbar känner jag inte utan det smakar precis som att jag tagit en näve solmogna smultron och tryckt in i munnen. Håller man kvar drickan en stund och låter smaklökarna utforska så känner man en hint av banan, men smaken av smultron är fortfarande dominerande. Det är sött fast utan att överdriva, så man tröttnar efter ett par klunkar pga sockerchock. Nej detta är njutning från början till start och det enda klagomålet är att burken tog slut.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i Danmark, sommaren 2015. X ray brukade finnas överallt i Sverige för ett par år sedan men verkar ha fallit bort. Vet du vart man köper denna drickan så tipsa gärna!

Slutsats
I ärlighetens namn var jag väldigt skeptisk till denna drickan. Jag tänkte mig jästa jordgubbar med bananlack. Men fick istället en av de godaste energidrickorna jag smakat. Tror att burkens storlek är till drickans fördel, då det är ganska sött och smakar väldigt starkt. Hade burken varit större (0,5L till exempel) så hade man kanske inte orkat med hela drickan. Unik smak och välgjort, köp om du hittar.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”X Ray Energy – Strawberry / Banana

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s