S&M Feelgood Factory – Holy Moly Energy

Standard

HolyMolyEnergyEn energidricka med norskt ursprung och norska ingredienser utlovar kvalitet och energi

Hur smakar det?
Öppnar flaskan och med det härliga ”pysch” ljudet som blir när kapsylen flyger av kommer det doft av drickan och jag tror genast att någon har släppt sig. Det doftar som en fruktig fis, eller som en jäst rap, detta bådar verkligen inte gott för drickan. Det är knappt att jag vågar ta mig en klunk. Herre min gud, vad ÄR det dom stoppat i denna drickan?! Det smakar som om någon blandat äpplen med kanel, låtit det jäsa en stund och sen stoppat i chili. Det bränner i halsen, inte mycket, men tillräckligt mycket för att vara otrevligt. Drickan skall vara äppelbaserad och visst kan man känna smaken av äpplen, men det är de mest jästa äpplena jag någonsin smakat i mitt liv. Rabarbern känner jag inget av, vinbären är helt frånvarande och istället domineras drickan av äpplen, någon krydda och den där hemska chilin. Eftersmaken är märkligt nog ”ok” för då smakar det lite som om jag nyss druckit äpplejuice. Men de två minuterna det tar för eftersmaken att framträda är inte värt det. Klarar inte av mer än två små små klunkar innan den tyvärr får hällas ut i vasken. Vilket är synd eftersom jag betalade runt 40 norska kronor för denna drickan…

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i Norge på Deli de Luca, nere i Kristiansand, finns även på 7-eleven.

Slutsats
När saker skyltar med att de är gjorda på naturliga ingredienser blir jag alltid intresserad och samtidigt ganska så skeptisk. Det är bra att folk vågar göra drickor som är mer naturliga än den kemiska sörja vi vanligtvis stoppar i oss, men samtidigt är risken för ett magplask ganska så stor. Magplasket var monumentalt denna gången, en av de hemskaste drickorna jag någonsin fått i mig. Varför tycker man det är en bra idé att stoppa chili i en dricka?! Jag älskar stark mat, mitt ”kryddskåp” består nästan uteslutande av olika chilikryddor, men jag vill inte ha chili i min läskeblask! Det bränner i halsen och känns bara otrevligt! Risken finns att jag kan ha fått ett måndagsexemplar, ibland blir det fel i produktionen. Men det är också mycket möjligt att detta helt enkelt bara är en misslyckad dricka som bara går hem hos en liten klick människor. Bottenbetyg blir det för min del, aldrig i livet att jag köper denna drickan igen.

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

En reaktion på ”S&M Feelgood Factory – Holy Moly Energy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s