Jelly Belly – Strawberry Jam

Standard

JellyBellyStrawberryJamAmerikanska godisjätten Jelly Belly bjuder på gourmetsoda med smak av jordgubbssylt, najs!

Hur smakar det?
Doften är väldigt lockande, doftar precis som jordgubbssylt, eller snarare någon gelé snarare än en sylt. Smaken är minst lika genuin som doften. En riktigt god smak av jordgubbar finns, men jag håller inte helt med om att det är en sylt, snarare en gelé utan bitar av jordgubbe i sig. Men det drar verkligen inte ner smaken, helt underbart från början till slut. Det är väldigt sött, men det tar inte över och ger en beläggning på tänderna som många sockersliskiga saker kan göra. Eftersmaken är trevlig och uppfriskande, ger mersmak.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på Deli de Luca i Kristiansand, Norge.

Slutsats
Som med allt Jelly Belly smakar det kvalitet rätt igenom. Helt underbara drickor som ger en smakupplevelse man sällan kommer glömma. Så även i detta fallet. Men jag kan inte släppa att denna, trots en nästintill perfekt smakupplevelse, fattas något. Jag blev inte lika förtjust och fylld av iver av Strawberry Jam som jag blev av exempelvis Very Cherry eller Blueberry. Men oavsett så är det en riktigt god och välgjord dricka som alla borde prova. ”Kul grej” med drickan dock är att den har varningen: The product contains coloring that could make children hyperactive. Tydligen är det färgämnet E129 som är ansvarig för detta, här finns en liten text för intresserade.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s