Hatakosen Ramune – Regular

Standard

RamuneRegularDricka från japan med märklig öppnigsmetod och annorlunda flaskdesign, smaken är, regular?

Hur smakar det?
Det första jag tänker när drickan öppnats är: Fruktsoda? För det doftar faktiskt nästan precis som Nygårdas klassiska fruktsoda. Smaken är väl dock lite mera åt sockerdricka hållet. Det smakar inte speciellt mycket, en lätt sötaktig smak med ett inslag av något lite halvfruktigt kanske, svårt att säga om det bara är sötman eller något mer som ger det en lite fruktig smak. Det slinker hur som helst ner lätt och är trevligt att dricka. Uppfriskande och inte för sött, kan nog fungera en varm japans sommardag. Eftersmaken är nog det trevligaste med drickan, den hänger kvar ett tag och är härligt söt utan att vara påträngande. Regular smakar okej helt enkelt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på webhallen men importeras av zeppinsfoods.se

Slutsats
Som med alla andra Ramune drickor är det flaskans utformning samt metoden som man öppnar flaska med som är det roligaste. Med en liten plastbit trycker man undan en glaskula som sitter i toppen och sen skummar det som bara fasen och hela handen blir kladdig… Men smakmässigt så var det helt okej, inte mera spektakulärt än en vanlig sockerdricka/fruktsoda dock. Utan detta är mest en dricka för de som kanske samlar på lustiga flaskor eller bara helt enkelt vill testa något från japan bara för att det är från just japan. Ingen smaksensation direkt.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s