ICA Julmust

Standard

ICAJulmustICA säljer ofantliga mängder julmust, undrar hur stor procent som är av ICAs egna märke?

Hur smakar det?
Doftar precis som vilken vanlig julmust som helst, så inget speciellt att analysera här inte. Även smaken är inget speciellt för det enda man tänker är ”jaha, julmust”. Julmusten smakar det den skall smaka, sött blandat med malt & humle som ger en liten beska mitt i allt sockersött. Det enda negativa med drickan är att den känns lite sötningsmedel på det hela. Sötningsmedel finns det inte i, endast socker, men något i blandningen känns lite ”aspartamigt” för att hitta på ett ord som passar.

Vart hittar jag läskeblasken?
Säljes på ICA under juletid

Slutsats
ICA levererar en julmust som är helt vanlig, det hade lika gärna kunnat vara en Apotekarnes eller Nygårda julmust jag druckit. Det smakar julmust och inte så mycket mer än så. Inga krusiduller eller små tillsatser i form av extrasmaker, bara en helt vanlig (helt okej) julmust. Literpriset glömde jag titta på, men antar att det är ganska hugget som stucket mellan denna och exempelvis Apotekarnes.

Slutbetyg
laskeblaskburk laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s