Coop Julebrus

Standard

CoopJulebrusMatjätten coop försöker sprida julglädje med sitt egna märke

Hur smakar det?
Doftar precis som julebrus skall dofta, halvsyntetiskt hallon, kan inte riktigt sätta en jämförelse på det då det för mig bara doftar klassisk julebrus. Smaken är faktiskt lite oväntad, istället för att
det smakar av samma hallon som det doftar så smakar det nästan precis som de röda Revolver godisarna. Vilket är välkommet, för det är en av mina favoriter, men precis som med revolvrarna så blir man ganska snabbt trött på smaken.
Efter ett par klunkar så har man helt tröttnat och börjar undra varför man köpte en så stor flaska, fortfarande helt okej smak, bara tröttsamt sött för smaklökarna.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns på Coop (Norge) runt jul, men kan även finnas med annan etikett året runt, då det inte är något annat än en generisk hallonsoda med juletikett.

Slutsats
Man får lite vad man betalar för när det gäller drickor och denna var (förhållandevis) billig på coop. Inte direkt världens godaste julebrus men inte heller en julebrus jag skulle tacka nej till att dricka. Fungerar helt klart bäst till mat, mera precist norsk julmat, vilket är lite vad den är designad för.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s