Battery – Twisted

Standard

BatteryTwistedBattery kör på en tvistad variant med tropisk smak enligt reklamen

Hur smakar det?
Doftar tropiskt, tropiska frukter blandat med bubbelgum faktiskt. Smaken är till en början söt och god, borta är bubbelgummet jag kände på doften och istället smakar det ett virrvarr av tropiska frukter. Tycker mig känna ananas, passionsfrukt och apelsin. Men sen händer något på eftersmaken som inte riktigt uppskattas. Det går från att vara sött och trevligt till att smaka lite åt grapefrukt hållet. Drickan blir lite sträv och förlorar mycket av sin charm. Men efter varje ny klunk man tar sig så smakar det riktigt trevligt igen, tills eftersmaken kommer dundrande. Efter ett par klunkar dock så blir eftersmaken lättare att hantera och drickan går från att vara precis under sträcket till att bli en helt acceptabel energidricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes i Norge, vintern 2015, där den fanns i de flesta butiker.

Slutsats
Inte den bästa battery drickan jag druckit kanske, men inte den sämsta heller. Den tropiska smaken är helt okej, inget exceptionellt eller så, men helt klart duglig. Eftersmaken är lite av ett problem, ogillar den lite sträva smaken som blir. Hade det inte stått battery på burken hade jag inte kunnat ana att detta är en battery då den inte är på långa vägar lika syrlig som originaldrickan är. Håller mig nog till originalet faktiskt, men kul att ha testat.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s