SMAG! – Blueberry

Standard

SmagBlueBerryDanska budgetdrickan SMAG! försöker fresta med blåbär och spartansk design på burken.

Hur smakar det?
Vad är detta för konstigt blåbär? Doften påminner mera om någon skogsbärstvål än bara blåbär. Smaken är lite åt det tvåliga hållet också, men det går faktiskt nästan att dricka. Känner en väldigt svag doft av vad som skulle kunna vara blåbär. Riktigt dåligt blåbär, men ändock blåbär. Det är en lite syrlig smak på slutet som även det får mig att tänka på när man äter ett par blåbär. Men det går inte att göra sig av med tanken att man dricker kolsyrad tvål. Inte speciellt trevligt eller gott, men inte heller direkt giftigt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i någon matbutik i Danmark vars namn jag aldrig la på minnet.

Slutsats
SMAG! Är inte direkt en dricka som kommer högt upp i poäng här på LB. Denna var inte riktigt lika illa som vissa andra, men bara med en hårsmån. Smakar kolsyrad skogsbärstvål med socker i. Allt som fattas är att man börjar bubbla i munnen. Detta är ”drickbart” men absolut inte rekommenderat. Välj en annan dricka.

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s