One Energy Drink – Energy & Guava

Standard

OneEnergyAndGuavaEn grön version av Rema1000 drickan kallad One Energy Drink

Hur smakar det?
Doftar riktigt intressant. För tankarna till Festis Cactus Lime (inte druckit på typ 10 år dock) vilket var en dricka jag verkligen gillade back in the day. Eftersom det var så länge sedan jag drack en Cactus Lime så vet jag inte om det är såhär det smakar, men en sak är säker: det här är inte så tokigt faktiskt! En trevlig sötma som känns fruktig och frisk får mina smaklökar (till en början) att dansa. Lite som att de har blandat lime, äpple och cactus i samma burk och tillsatt kolsyra. Kanske smakar det bara av guava, inget jag ätit i dess råa form någon gång dock, så svårt att säga om det smakar som frukten i fråga. Men efter ett par klunkar tar smekmånaden slut. För varje ny klunk så sprider det sig en känsla av hälsovådlig kemi i munnen. Borta är den trevliga uppfriskande sötman, borta är tankarna på cactus lime, nu återfinns bara en kemisk blandning som istället får mig att tänka på Frankensteins monster. Vad hände egentligen?

Vart hittar jag drickan?
Köptes på Rema1000 i Danmark men kan säkert finnas på Rema1000 i Norge också.

Slutsats
Det som började så bra, men vilket magplask det blev. Som jag brukar säga, detta är en personlig sida där alla recensioner är subjektiva, det jag tycker kanske inte andra tycker. Denna drickan gick från hero till zero inom loppet av ett par klunkar. Temperaturen ändrades inte heller (något som brukar vara en bidragande orsak till att smaken förändras) utan den var kylskåpskall under hela testet. Så jag har ingen aning om varför det blev som det blev. Mina smaklökar tröttnade väl helt enkelt på vad drickan hade och erbjuda och bestämde sig för att tolka smaken som något kemiskt istället för något fruktigt och inbjudande. I en mindre burk så hade man kanske inte hunnit tröttna på smaken och betyget hade blivit bättre, men jag klarade inte ens av att ta mig igenom halva burken innan det tog stop. Så därför blir det dessvärre ett ganska så bedrövligt betyg i slutändan.

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s