Cult – Lemon & Lime

Standard

CultLemonLimeEnergidrickan Cult försöker locka med en dricka berikad med druvsocker och med smak av två syrliga frukter

Hur smakar det?
När jag känner doften av denna drickan tar det mig av någon outgrundlig anledning till Kanarieöarna. Kanske drack jag något med smak av citron och lime när jag var där på semester som en liten knodd, jag vet faktiskt inte varför jag får de associationerna. Det doftar av vad de säger att det skall vara i på burken, så då återstår väl bara att se om det smakar som det doftar också. Det är surt, ganska så rejält surt faktiskt. Lite som att dricka Brämhults lemonad, mycket syrlighet och lite njutning. Smaklökarna får sig en rejäl omgång och verkar börja ta fram den vita flaggan redan efter halva burken. Ett par klunkar till och jag konstaterar att detta var lite väl surt för min smak.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes i Danmark, där Cult är en ganska så vanlig dricka. Fanns i de flesta butiker som hade drickor.

Slutsats
Nej ingen riktig höjdare detta. Det är drickbart, om man avslutar burken ganska fort. Ju närmre den kommer rumstemperatur desto surare blir den. Och när svalkan från drickan försvinner upphör den även att fungera som något uppfriskande i sommarvärmen (eller vart man nu dricker den). Fungerar bra till mat (kamben och potatissallad någon?) men är inte fullt lika lyckad på egen hand.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s