Battlecamp Drättinge Energidryck

Standard

DrattingeBattlecampI småländska Huskvarna ligger ett litet ställe kallat Drättinge, där man ibland kan höra stridsrop ute i skogarna. Vad är det som sker i de småländska skogarna egentligen? Jo det är Battlecamp drättinge såklart!

Hur smakar det?
Vid en första anblick doftar det ”klassisk” energidricka, det vill säga ganska så syrligt och sött. Smaken är även den att se som ”klassisk” då det smakar härligt syrligt och sött, lite sådär att det killar längst bak i munnen efter varje klunk. Men inte alls lika syrlig som favoriten Battery, det planar ut mycket snabbare och smakar istället sött utan att vara sliskigt sött. Det finns inga undertoner av bubbelgum, några frukter eller bär, det smakar helt enkelt energidryck på sitt mest basiska vis och det är bra. Eftersmaken är minst lika trevlig och den ligger kvar tillräckligt länge för att ge mersmak men inte så länge att man känner att det är otrevligt. Lika lättdrucken precis när den kommit ut ur kylskåpet som när den fått stå framme en stund.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns att köpa på Battlecamp Drättinge i Huskvarna

Slutsats
”Brandade” drickor brukar inte vara speciellt kul. Det brukar vara någon supergenerisk energidricka som olika företag bara sätter sin etikett på och så är det bra med det. Många av dessa PR-Drickorna är ofta lite kemiska eller blaskiga. Men inte denna gången! En riktigt god dricka som smakar klassisk energidryck och som säkerligen kan falla folk som gillar Red Bull och andra klassiker i smaken. ”Synd” bara att de endast går att köpa på plats. Men om du skall planera en Svensexa/Möhippa eller något annat (kanske med företaget) så är det bara att slå en pling till arrangörerna. Så på med krigsmålningen, ladda bössan och glöm för all del inte att passa på att ta en burk eller två av svalkande energidricka efter att du sprungit runt i skogen och skjutit dina vänner!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s