Red Bull – The Summer Edition – Kiwi

Standard

RedBullSummerKiwiRed Bull fortsätter med sommartemade läskeblaskar, denna gången, kiwi

Hur smakar det?
Tja det doftar inte riktigt av kiwi utan påminner lite mera om typ gröna äpplen (green apple, eller sour apple som det brukar heta från amerika). Smaken är inte direkt kiwi heller utan jag fortsätter tänka gröna äpplen. Sen kommer syrligheten, som genast skiftar det från vanliga gröna äpplen till sour apple. Nog för att kiwi kan vara ganska så syrligt också ibland (speciellt den förhållandevis trista kiwin vi får till Sverige) men detta är nästan som att äta Skittels Crazy Sours. Det är inget direkt fel på smaken och jag gillar verkligen det sura i drickan, men jag tycker nog inte att det är någon kiwi direkt. Vid nästa tripp till ICA tog jag några kiwis med mig, bara för att se om det var mitt minne av hur kiwi smakade som var fel, nej, en riktig kiwi smakar helt annorlunda än detta. Det är såpass surt att svalget reagerar precis som när man äter just sura godisar, man blir slemmig (jag iaf) i halsen och tvingas harkla sig lite smått mellan varje klunk. Som sagt, detta kan tolkas som något negativt, men jag uppskattar ändå smaken och upplevelsen överlag.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns i skrivande stund i de flesta matbutiker / kiosker.

Slutsats
Det går inte speciellt bra för Red Bull och deras andra smaker här på läskeblask. Jag älskar verkligen originalet, samt deras Zero version. Och deras blåa Special edition är ljuvlig den med. Men den förra Summer edition (med smak av tropiska frukter) gick inte hem hos någon jag erbjöd en burk och kanske kommer denna gå samma öde till mötes. Även om det inte är något direkt fel på den så skulle jag nog i ärlighetens namn inte köpa mig en burk till. Det är kul att ha testat och inte mycket mer än så. Jag tar hellre en original, en zero eller en blå red bull om jag är sugen. Men för allt del, den som gillar surt kommer gilla denna. Jag undrar bara vart kiwin tog vägen?

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s