Arizona – Soda Shaq – Vanilla Cream

Standard

ArizonaShaqVanillaAmerikanska Arizona (mest kända för sina iste) serverar en vaniljläsk i Shaquille O’Neal tema, av någon anledning.

Hur smakar det?
Doftar inte på långa vägar lika mycket som andra ”Cream Sodas”, de kan ha en ganska så potent parfymerad doft som mest påminner om NKs parfymavdelning. Doftar snarare av blommor och honung. Smaken är faktiskt lika behagligt nedtonad som doften vad gäller vaniljen. Precis som i doften smakar det mera av blommor och honung än av vanilj. Det finns en viss vaniljsmak i drickan, inget tvivel om saken, men det är en väldigt subtil och trevlig smak av vanilj som inte sköljer över dina smaklökar likt en tsunami. Sötman är där men det känns uppfriskande istället för sliskigt. Klunk efter klunk utan att man känner sig sliskig i munnen, riktigt imponerande. En ”negativ” sak med drickan är att eftersmaken känns lite ”skarp” nästan lite ”besk” i några ögonblick innan den tonar ner sig igen. Men över lag så är detta kanon.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på Godishuset Svinesund och importeras av americansweets.se

Slutsats
Precis som Shaq så är detta en groteskt stor burk, hela 695ml med dricka, inte illa! Arizona gör fina grejor för det mesta, deras iste är en älskad törstsläckare i detta hushållet. Så det var med viss förhoppning som jag tog och öppnade denna burken, besviken blev jag inte. Smaken är genomtrevlig från början till slut. Om detta hade varit en potentare dricka, tänk i stil med White Rocks version, så hade man nog tröttnat efter halva burken. Men detta smakar som sagt mera som honungsvatten än vanilj. Finner inget direkt fel på drickan och även om det är väldigt gott håller det nog inte till maxbetyg. Det är ingen dricka som ger mig någon ”wow!” känsla och som jag skulle försöka få folk att köpa bara för att uppleva något extraordinärt. Men det är gott, inget tvivel om saken.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s