Voodoo Energy

Standard

VoodooEnergyÄr inte helt säker på att man skall dricka något kallat Voodoo, känns lite hokus pokus

Hur smakar det?
Doftar lite som vanilj blandat med päron blandat med hälsokostbutik. Smaken är till en början likadan. Det smakar lite som en smält päronsplitt, vilket är gott, men sen efter bara någon sekund kommer hälsokostbutiken rullandes. Tänk dig en burk med vitaminer, det brukar inte dofta speciellt gott. Så smakar denna drickan. Som en pillerburk med multivitaminer doftar. Kan inte säga att det är en smak jag suktar efter direkt. Sötman i drickan tar udden av pillerburken, men eftersmaken är otrevlig nog för att man skall rynka lite på näsan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i Danmark, sommaren 2016.

Slutsats
Jag hoppades på generisk energidricka men fick istället en, unik, dricka som absolut inte föll mig i smaken. Det är inte så illa att man ser sig om efter vatten att skölja munnen med. Men samtidigt så vill man inte avsluta burken utan ser sig om efter ett ställe att dumpa den och innehållet på. Så underkänt får drickan, inget tvivel om saken. Den lilla sötman som finns där till en början räddar från bottenbetyg, men det var bannemig på håret att det inte blev ett kryss i betyg. Finns det andra alternativ så köp det istället.

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s