Blue Keld – Blåbær

Standard

BlueKeldBlaaber”Mild” läsk från Danmark som är sockerfri och smakar av blåbär

Hur smakar det?
Doftar riktigt trevligt av blåbär och inget annat. Smaken är precis som doften, smakar gott av blåbär och inget annat. Det är en mild och len smak av blåbär, inget syntetiskt med den alls. Den ”milda” biten kommer antagligen från att drickan är ganska sparsamt kolsyrad, det är bubblor i och det känns inte avslaget dock. Eftersmaken är även den trevlig och ingen av de som smakade på drickan kunde känna av sötningsmedlet (aspartam) vilket måste ses som en seger för läskeblasken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns att köpa i Danmark, köptes under sommaren 2016, de verkar ändra smaker från år till år dock.

Slutsats
Det ser ut som ett smaksatt mineralvatten, men iom att den kallar sig för brus (läsk) och att den är sötad kvalificerar den till en läskeblask. Och detta är en riktigt trevlig läskeblask. Fräsch och sommrig. Passar riktigt bra när man turistar på soliga Skagen och behöver släcka törsten. ”Tyvärr” finns det inge så många nyanser att recensera, det smakar blåbär kort och gott. Vilket är precis vad tillverkaren lovar.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

2 reaktioner på ”Blue Keld – Blåbær

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s