Spa Citron

Standard

SpaCitronDenna citrondricka från Nerderländerna har en gubbe som hoppar bock över sin logotyp, mer än så vet jag inte…

Hur smakar det?
Luktar väldigt mycket som Sprite och det är ju inte helt fel, Sprite är en ganska trevlig dricka när man är på det humöret. Första klunken och javisst så smakar det lite som tidigare nämnda dricka, sött och med lite citron i sig. Men sen kommer det en smak som närmast kan liknas vid kinin (exempelvis tonics från schweppes) en smak jag verkligen inte tycker om. Istället för att drickan ger en fräsch känsla med en trevlig smak av citron så blir det någon besk strävhet i munnen som inte riktigt uppskattas. Citronsmaken är okej, men den här kininliknande smaken gör att det går från njutbart till knappt drickbart.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes nere i Nederländerna och är tämligen vanlig där nere.

Slutsats
Först tänkte jag att detta kanske var något vatten med citronsmak bara, men efter att ha lyckats tyda innehållsförteckningen så framstod det att: Ja, detta är en läskeblask. Men det är tyvärr ingen jättebra läskeblask. Citronsmaken är helt okej och sötman är där och underlättar lite. Men den där kicken av kinin (eller vad det nu var) uppskattades verkligen inte och även om jag drack upp hela burken så var det med visst obehag från början till slut. Duglig, men inte någon favorit.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s