Ben Shaws – Cream soda

Standard

BenShawsCreamSodaBen Shaws version av vaniljsmakande läskeblask, kort och gott

Hur smakar det?
Doften är utan tvekan det mest ”vaniljiga” jag någonsin känt i dryckesform. Det är precis som att stoppa ner näsan i en burk med vaniljsocker, helt galet lockande doft. Smaken är precis lika intensiv som doften, det är som att någon blandat ut vaniljsocker i sockerdricka. Inget syntetiskt med detta alls utan det känns hur äkta som helst. Sött är det, oerhört sött och smakar mycket av vanilj. Det finns inte så mycket annat i smaken egentligen, det är bara vanilj med vanilj och vanilj. Lite för mycket kanske, även om det är gott.

Vart hittar jag läskeblasken?
Handlades på en ICA Maxi i Jönköping.

Slutsats
Man blir nästan mållös hur mycket vanilj det smakar vilket är charmen men samtidigt som det är dryckens akilleshäl. Detta är godis och ingen dricka som kan passa till något annat än sig själv. Smaken är så galet intensiv och det är så fruktansvärt sött att man älskar den samtidigt som man hatar sig själv för att man dricker det. Man kan nästan känna hur diabetesen kommer krypandes efter varje klunk, men man kan inte sluta dricka det och när burken är slut kommer skuldkänslorna. Nej slutsatsen blir att det är riktigt gott och en bra ersättning till lördagsgodiset. Men en burk räcker.

Slutbetyg
laskeblaskburk laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s