Rockstar Supersours – Green Apple

Standard

RockstarSupersoursGreenAppleRockstar bjuder på något supersurt med smak av grönt äpple, kan bli hur festligt som helst det här!

Hur smakar det?
Doftar otvivelaktigt av gröna äpplen, fast den syntetiska varianten vi kanske är lite vanare vid när det gäller godis och dryck. Första klunken är sur, men inte speciellt sur, det är faktiskt ganska så milt. Äpplet smakar det heller inte speciellt mycket utav. Visst det finns både syrlighet och smak av gröna äpplen, men när man skriver ”SuperSours” så förväntar jag mig något i hästväg. Eftersmaken av nästintill obefintlig, det känns bara lite surt i munnen (och i halsen) en liten stund, sedan försvinner det. På tal om halsen, det är nog den största effekten av denna drickan. Så fort man sväljer en klunk så nästan bränner det i halsen och man känner sig slemmig, som om man behöver harkla sig. Detta är något jag känner igen från energidrickan Battery, som också kan ha den effekten. En effekt som jag, märkligt nog, gillar. Men i övrigt, ganska medioker dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes uppe vid riksgränsen, Svinesund, i en godisbutik.

Slutsats
Tja, supersurt tycker jag inte att det var, speciellt smakrikt var det inte heller. Socker och koffein har den i sig, så uppiggande bör den vara om inte annat. Frågan jag ofta får ställa mig själv är: Skulle jag köpa denna drickan igen? Och svaret på denna är, nja, kanske. Om jag är sjukligt desperat efter något kallt, bubbligt och energihaltigt att dricka och detta är det enda de har, visst, kan väl ta en burk då. Men om jag har något som helst annat som val, nej, då blir det inget köp. Så betyget blir en trea, en medioker trea.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s