Barr – Pineapple

Standard

BarrPineappleSkotska Barr försöker läska med en ananas-smakande läskeblask

Hur smakar det?
Doften är inte så ”ananasig” som jag skulle vilja, lite tam och lite väl söt i doften. Smaken är lite åt samma hållet, det smakar av ananas, men inte så mycket jag skulle önska att det gjorde. Det påminner stundom lite mer om krusbär än ananas. Eftersmaken är dock 100% ananas och det är faktiskt först på eftersmaken som jag tycker det är trevligt. Eftersmaken är som att jag precis ätit en isglass med smak av ananas, möjligt blandat med lite vanilj, som en päronsplit fast med ananas istället. Varje klunk är ganska medioker, men med vetskapen att snart kommer eftersmaken så tar man sig en klunk till och väntar.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ICA Maxi i Jönköping, kommer från sanjogruppen.

Slutsats
Ananas är nog min favoritfrukt, den gör sig lika bra i läskeblask som på pizzan. Men denna var lite tråkig, inte nog med ananas i drickan. Eftersmaken var det som räddade drickan dock, fick mig verkligen att sukta efter ännu en klunk, så helt misslyckat var det verkligen inte. Det är inte blaskigt, det är inte syntetiskt, det är bara lite tråkigt. Men med det sagt så är drickan helt okej och jag skulle inte tacka nej till en till burk en varm sommardag.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s