Fakeer – Energy drink

Standard

FakerEnergyDrinkEn riktigt ”In your face” dricka från Tjeckien som stoltserar med endast naturliga ingredienser ”No added shit!”

Hur smakar det?
Doftar inte något speciellt, finns en svag doft av ”hälsobutik” det vill säga en blandning av örter/rötter och annat krafs. Smaken är lite den samma, till en början känner man inget alls, men eftersmaken och alla följande klunkar smakar just hälsobutik. Det är inte direkt sött, inte heller beskt eller surt. Nej det är ”jordigt” på något vis. Som att man tagit upp rötter och löv från marken, silat vatten igenom det och sedan serverat. Skulle inte säga att det är äckligt, men det är inte heller speciellt gott. Innehållet är ”Yerba Mate” (för koffein), ingefära samt citrongräs. Sötad med ”fruktos” som kan vara lite av varje faktiskt. Efter-eftersmaken (eller vad man nu skall kalla det, cirka fem minuter efter att du tagit senaste klunken) är lite småtrevlig, men så fort man tar sig en ny klunk upprepas hela upplevelsen med den ”jordiga” smaken och man blir lite lagom besviken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Detta exemplaret inhandlades på usagodis.se

Slutsats
Först tänkte jag att denna inte var kolsyrad, då det inte stod något om det på varken hemsidan eller flaskan. Men tydligen kör de med ett naturligt kolsyrat mineralvatten, så som läsken egentligen startade sin bana. Så det fick bli en recension i alla fall. Jag föll faktiskt mest för den obscena flaskan när jag satt och handlade på usagodis. En dricka som verkligen får en att lägga märke till den iaf, den saken är säker. Smakmässigt, nje, jag tror inte detta är något jag skulle köpa igen (eller ens dricka igen). Långt ifrån det värsta jag druckit, men inte speciellt gott och inte värt priset. Som sagt, köpte den mest för att jag gillade och ville spara flaskan.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s