Dia – Cola Light Sin Cafeína

Standard

DiaColaSinCaffinaEn variant på koffeinfri light-cola från en Spansk lågpriskedja

Hur smakar det?
Doften är lite smått lockande, doftar lite som cola-godisar från exempelvis Malaco. Smaken å andra sidan är något helt annat, smakar dåligt vatten och skummar något helt absurt. Egentligen borde man inte vara förvånad, det är en lightcola utan koffein, så termen färgat vatten har aldrig varit mera slående än denna gången. Det smakar inte mycket alls av något, oerhört tråkigt och jag skulle mycket hellre dricka vatten. Går inte att skriva mera om smaken då det inte finns någon smak att skriva om.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köps i DIA butiker i Spanien

Slutsats
Jag förväntade mig inget speciellt och fick mindre än noll ut av denna drickan. Snudd på smaklös och med ett oerhört otrevligt skummande också gör detta till ett ordentligt bottennapp. Jag tar mycket hellre ett glas kranvatten än en burk av denna fattiga ursäkt till cola. Betyget speglar den snudd på förolämpande avsaknaden av smak, inte att den smakar vidrigt.

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s