Jolly Rancher Soda – Blue Raspberry

Standard

JollyRancherBlueRaspberryAmerikanska Jolly Rancher försöker lura oss, det finns inga blåa hallon!

Hur smakar det?
Doftar helt otroligt intensivt av hallon och det är en tämligen naturlig doft av hallon också. Detta doftar som att jag hoppat ner i en container med nyplockade hallon, man blir nästan yr av doften. Smaken är också av hallon, föga förvånande kanske, men ibland är doft och smak ganska olika. Det smakar riktigt intensivt av hallon och känns faktiskt helt naturligt, jag får inte den där hemska kemiska eftersmaken som nästan alla andra hallondrickor har. En annan sak som skruvas upp till max med denna läskeblasken är sötman, det gör nästan ont i tänderna varje klunk man tar. Men på något konstigt sätt känner man sig inte ”översockrad” efter ett par klunkar. Det känns friskt och härligt från början till slut. Eftersmaken är trevlig den med, inte lika mycket hallon på eftersmaken, lite mer av en generell sötaktig eftersmak.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på usagodis.se, importeras av stuntin AB.

Slutsats
Jag visste inte vad jag väntade mig av ett blått hallon, kanske någon blåbär/hallon hybrid? Vad jag fick var 110% hallon med heltokiga mängder socker i. Förväntade mig inte något som jag skulle tycka om så mycket, var rädd för kemiskt hallon. Men de har faktiskt lyckats med konsten att göra en otroligt god hallondricka och om jag skulle hitta ett exemplar ute i det vilda så blir det lätt ett köp igen.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s