Hype Energy – After Dark – Cinnamon Syndrome

Standard

HypeAfterDarkCinnaminSyndromeEn energidricka med häftig design som lovar kanel, juligt värre

Hur smakar det?
Inget tvivel om saken, här doftar det kanel för hela slanten! Doftar som kanel blandat med körsbär, en lite märklig kombination kanske. Smaken kan beskrivas som det samma. Först en riktigt stark smak av kanel med en viss underton av något fruktigt, exempelvis körsbär. Sen kommer det en lite syrligare smak som får en att piggna till lite och som känns fräsch. Men sen, sen ballar det ur fullständigt. Kanelen återvänder och kanelen är arg! Det bränner i halsen! Borta är den trevliga sötman blandat med ljuvlig kanel och kvar är bara en brännande känsla i halsen. Efter ett par minuter (ja, minuter) går det över, men vid varje ny klunk så börjar man bara om. Vad är det för någon sadist som kommit på detta?!

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på maxgaming.se

Slutsats
Pigg blev man iaf. Ta en sådan här burk när du känner dig trött, antingen framför datorn eller i bilen på väg till jobbet på morgonen och jag kan lova att du kommer vara klarvaken på nolltid. Men inte på ett trevligt sätt. Nej detta är nästan som en skämtprodukt, något du ger till en intet ont anande kompis medans du står och fnittrar med mobiltelefonen i högsta hugg för att filma offrets reaktion. Jag gillar kanel. Kanel är ett måste på gröten till jul, kanelbullar är underbart och kanelmandlar är ljuvliga. Men denna kanelen är djävulens kanel! Den brännande eftersmaken avtar lite smått ju längre ner i burken man tar sig, antagligen för att nerverna fått permanenta skador, men det är ingen trevlig resa till burkens botten. Botten, det är faktiskt precis vad detta är. Sorry Hype Energy, kanske tur att detta är en ”limitid edition”.

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s