Cult – Raspberry

Standard

CultRaspberryDanska cult med en energidricka som smakar hallon, eller nej förlåt, hindbær menar jag såklart.

Hur smakar det?
Det doftar tvål, skogsbär för att vara mera precis. Jag känner ingen speciell doft av hallon, utan istället doftar det svagt av allt från björnbär till jordgubbe och säkert något blåbär också. Smaken är också skogsbär, fast där kan jag känna hallonet, blandat med en massa andra goda bär. Syrligt är det, galet syrligt. Efter varje klunk gör jag en liten grimasch, men det är ett bra betyg! Jag tycker energidrickor skall vara ganska så sura i smaken. Skogsbären hänger kvar länge och väl, det smakar verkligen som att de tagit nästan varje bär de kunde hitta i skogen (eller snarare på fruktavdelningen i en välsorterad butik) och blandade ihop allt med lite koffein och kolsyrat vatten. Vad syrligheten beträffar så vänjer man sig och den stannar inte speciellt länge. Efter någon halvminut känner man bara en trevlig eftersmak av hallon och jordgubbar. Förvånansvärt gott!

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i Danmark sommaren 2016.

Slutsats
Alltid när jag ser hallon tänker jag syntetisk mardröm. Det brukar bli ganska så dåligt och i de fallen där det först smakar gott av hallon så blir man trött på drickan efter halva burken/flaskan för att smaken är så intensiv. Här är den ganska mild utan att vara blaskig och det smakar mycket mer än bara hallon. Nej jag blev väldigt förvånad faktiskt och om jag hittar den i grannlandet nästa gång det blir semester så blir det bannemig ett par burkar att ha i bilen!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s