Extremum – Mojito Flavored

Standard

ExtremiumMojitoEnergidrickan Extremum vill läska med frisk mynta och lime, inte mig emot

Hur smakar det?
Doftmässigt så är det inte så mycket som finns att skriva om drickan, då den doftar tämligen anonymt. Smaken är dock precis vad drickan utlovar, mojito. Smaken av mynta är där och ger en uppfriskande känsla, myntan känns välbalanserad och är inte lika påträngande som den ibland kan vara. Får ingen känsla av att jag druckit munskölj eller liknande munvårdsprodukt. Sen kommer limen och den är kanske lite för potent, då den stundom dominerar över den, i jämförelse, lite mer subtila smaken av mynta. Det blir syrligt i munnen efter varje klunk, antagligen tack vare limen som dundrat på lite. Men efter att smaklökarna härjats av lite lime en stund kommer den friska och trevliga smaken av mynta tillbaks och ger ett friskt och trevligt avslut på drickan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på en Stat…. oj förlåt, Circle K, i mitten på augusti 2016.

Slutsats
Jag skall erkänna att jag är svag för mojito, min favoritdrink och mynta har jag gärna i den matlagning som tillåter det. Även här är det väldigt gott och faktiskt ganska så välkommet att den inte är så potent i myntasmaken som andra kan vara. Jag blir inte påmind i flera minuter efter varje klunk att jag druckit något med smak av mynta. Drickan för tankarna åt Blu – Mojito, en dricka som är snudd på omöjlig att hitta. Blu fick även ett lite väl högt betyg (5/5) som denna drickan inte får, men i ärlighetens namn är de likvärdiga, även om det skiljer en burk i betyg. Mojito har helt enkelt blivit lite vanligare sedan Blu gjorde sin dricka.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s