Hype Energy Up

Standard

HypeEnergyUpHype utlovar cool energi, med en härlig frisk eftersmak

Hur smakar det?
Ur burken sprider det sig den absolut vidrigaste doften jag någonsin känt på en läskeblask. Det smakar som en blandning mellan gammal trädlåda där det legat ginseng rötter blandat med skogsbärstvål och fis. Det doftar så hemskt att jag ställer mig över vasken i köket innan första klunken, i förebyggande syfte. Smaken är inte riktigt så illa som doften, men det är verkligen inte gott. Smaken är nästintill obeskrivbar. Påminner lite om ett fullständigt misslyckat eukalyptus godis blandat med något som skulle kunna vara mentol och socker. Den uppfriskande smaken av ”Ice berry mix with an ice cool afterteste” känner jag knappt. Någon ”ice cool aftertaste” känner jag inte riktigt någon närvaro av. Men det kan vara för att två av mina sinnen (doft och smak) helt gett upp vid det här laget och gått på strejk.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på maxgaming.se

Slutsats
Jag förväntade mig något i stil med Mixxed up – Ice när jag såg att det skulle vara en isig eftersmak på drickan. Men inte kunde jag i min vildaste fantasi ana att detta monster skulle uppenbara sig när jag öppnade burken. Fruktansvärt från början till slut (slutet blev diskhon efter de klunkar som recensionen krävde) och jag skulle inte dricka denna igen även om jag fick duktigt betalt.

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s