The Dirtwater Fox Brewery – Cola Blanco

Standard

DirtwaterFoxColaEkologisk läskeblask från svenskt bryggeri, smak, cola

Hur smakar det?
En ganska så trevlig och blommig doft sipprar ur flaskans öppning, men även en subtil och trevlig doft av cola går att finna. Smaken är lika blommig och trevlig den, väldigt aromatisk både i smak och doft. Till en början skall det erkännas att jag är inte speciellt förtjust, den har en lite sur smak som inte är så kul, men det försvinner fort och ersätts av en ganska speciell smak av cola. Det för tankarna till isglass i Spanien under semestrar från min barndom. Jag tänker genast Igloo Cola, en glass mina yngre läsare kanske inte stött på. Eftersmaken är riktigt trevlig den med, hänger kvar en bra stund och försöker locka dig till att ta en till klunk. Gott!

Vart hittar jag läskeblasken?
Detta exemplar köptes på ICA Supermarket Lerum, information om nya ställen fås på FB-sidan

Slutsats
Spännande dricka, för tankarna osökt till Crystal Pepsi och eftersom den inte går att få tag på längre så var detta ett givet köp för mig. Beträffande smaken hade jag inga som helst förutfattade meningar, cola kan smaka lite hur som helst har jag upptäckt, men jag blev positivt överraskad. Åter igen, den lite sura smaken man får i början (inte sur som i citron) är lite olycklig, då varje klunk börjar med ett ”eh…” men fortsätter med ”mmmm…”. Överlag, en riktigt trevlig dricka som man kan unna sig (eller sina gäster) när man vill vara lite extra fancy. Ok jag klarade mig igenom hela recensionen utan att referera till komikerduon Ylvis, yay!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s