The Dirtwater Fox Brewery – Sweet Lemon

Standard

DirtwaterFoxLemon Surt sa räven, men detta är tydligen söt citron, vi får se vad räven säger nu

Hur smakar det?
Det både doftar och smakar lite åt fläder hållet, vilket jag misstänker inte finns i drickan, men det är första associationen jag får upp. Smaken är dock oerhört trevlig, smakar verkligen söt citron helt utan syrligheten som brukar komma med citrondrickor. Tankarna förs även till en lite mildare lemoncurd, vilket är välkommet. Helt naturlig smak, trevlig eftersmak, inga tråkigheter alls. Gott från början till slut.

Vart hittar jag läskeblasken?
Detta exemplaret köptes på ICA Kvantum Lerum, me info finns på deras FB-Sida.

Slutsats
När saker skall smaka naturligt av citron kan det lätt hända att det blir lite osötad lemonad över det hela. Vem vet, det kanske blir en katastrof, som Fentimans Victorian Lemonade. Men detta var verkligen en fullträff. Trevlig söt smak av citron helt utan syrlighet och utan att bli ”sur” (slemmig) i halsen efter en flaska. Gott helt enkelt, köp en.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s