Sangaria – Party Pop

Standard

PartyPopEn läskeblask som ser ut att vara redo för fest, eller cirkus snarare

Hur smakar det?
Doften är ganska anonym, doftar lite svagt av päron? Jag är faktiskt osäker. Nej, äpple skall det vara, det står på sidan av flaskan, hehe. Smaken är lika anonym den faktiskt, en väldigt svag smak av något som mest känns jäst. Typ som en blaskig cider. Tänk er att man pressar äpplen, det skummet som brukar bildas, lite så smakar det. Gott? Jovars, men kunde gärna ha smakat lite mer då den lilla smak som finns ganska snabbt försvinner. Tänker nästan på fruktsoda, fast ändå inte. Nej, lite tråkigt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på Soda Nation i Stockholm.

Slutsats
Trodde faktiskt detta skulle smaka typ vanilj eller något av flaskan att döma, detta var innan jag läste på sidan av flaskan dock. Att det skall smaka äpple kan jag nästan hålla med om, men det är ett ganska tråkigt äpple det smakar. Nej, jag tycker detta var ganska så menlöst faktiskt, men det är trevlig grafik på flaskan, alltid något.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s