Bomba Basic Energy

Standard

bombabasicHandgranatsdrickan bomba med ”standard” smak, låt se hur ”standard” det smakar.

Hur smakar det?
Det doftar mer eller mindre ”standard”, tänk dig Euroshopper, Boost eller Battery. Smaken är dock inte riktigt som dessa energidrickorna. Det smakar ”klassiskt” men har en viss underton av något som av någon anledning får mig att tänka på en butik som säljer målarfärg, tapeter, spackel och allt annat man kan tänkas ha på väggarna. Jag ser framför mig hur jag står på det polerade betonggolvet och andas in atmosfären. Jag vet, en lite märklig beskrivning, men det är svårt att sätta ord på karaktären av denna drickan. Trotts denna märkliga beskrivning så är det gott. Drickan är söt och slyrlig, redan från första klunken känner man av syrligheten och den blir bara tydligare på eftersmaken. Inte syrligt på samma sätt som ett surt godis, men på god väg, då det killar lite längst bak i munnen efter varje klunk. Sötman är trevlig den med, inte för dominant men tillräcklig för att man skall känna att det är ganska så sött. Men hur jag än vrider och vänder på det kan jag inte skaka känslan av färgbutik, vilket jag gillar, så det är inget dåligt i detta sammanhanget.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på usagodis.se men finns även på webhallen.

Slutsats
Jag förväntade mig en dricka som smakar ”klassisk” energidricka och fick just det. Men även om den var klassisk i smaken så hade den en lite egen smakprofil som gick väl hem hos undertecknad. Faktiskt såpass god att om den varit lite mera lättillgänglig hade jag kunnat tänka mig att köpa detta på en vecklig basis. Gillar du den klassiska energidrickan borde du köpa dig ett exemplar eller två av denna och se vilka associationer du får efter ett par klunkar. Risken är dock stor för att du tycker den är god. Och åter igen, vilken kul flaska de har.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s