Rockstar Supersours – Bubbleburst

Standard

rockstarsupersoursbubbleburstEn läskeblask jag bara antar smakar bubbelgum, man vet aldrig riktigt med rockstar…

Hur smakar det?
Jodå, nog är det bubbelgum på doften allt, men det doftar även som att detta kommer bli ganska så surt. Innan jag tar första klunken så är min teori att detta kommer smaka som godiset ”Fizzy Bubbels” eller vad för namn de nu kan tänkas ha. Smaken är mer eller mindre som jag trodde, det smakar Fizzy Bubbels men är inte alls så surt som jag trodde, inget surt alls faktiskt. Nu var det förvisso längesedan jag åt lösgodis, så det kan hända att det inte är en 100% liknelse, men det smakar syrligt bubbelgum men helt utan syran på något märkligt vis. Drickan har en lite blommig underton till sig som lättar upp den annars ganska sötsliskiga smaken av bubbelgum (tänk er klassisk hubba bubba eller sådant tuggummi på tub). Men tyvärr blir smaken enformig efter en tredjedel av burken. Mina smaklökar översvämmas inte av något sötsliskigt eller så, jag bara känner hur jag tröttnar mer och mer för varje klunk. Efter ungefär halva burken konstaterar jag tack för mig och ställer undan burken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på webhallen men usagodis.se står som importör

Slutsats
Lite besviken får jag ändå säga. När burken säger supersours förväntar jag mig något riktigt surt, men icke, inte minsta förnimmelse till syrlighet. Det smakar precis som ett surt godis, men citronsyran de stoppat i har liksom helt och hållet försvunnit, eller så har jag lyckats dricka för många syrliga drickor och därmed byggt upp en resistens. Surt var det inte hur som helst. Gott till en början men när man suttit och druckit sig igenom halva burken börjar man se sig om efter något annat. Betyget blir godkänt, för det är egentligen inget fel på drickan, man bara tröttnar helt enkelt.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s