Monster – Gronk

Standard

monstergronkAh, Gronk, smak av Gronk, vänta vad är Gronk? Fotboll? Okej….

Hur smakar det?
Öppnar burken och sniffar lite lätt, hum, doftar inte alls traditionell monster, påminner snarare om ”klassisk” energidricka, typ Battery eller Red Bull. Smaken är till en början som doften, det smakar lite som Battery och har inget av den klassiska sötman från Red Bull. Men sen kommer det en tydlig smak av bubbelgum, inte lika mycket som i exempelvis Barr – Bubbelgum, men ändå påtagligt. Eftersmaken är ömsom bubbelgum ömsom syrligt. Nästan samma syrlighet som jag är förtjust i från Battery original, en syrlighet som är lite sträv och lämnar tungan lite ”torr” efter varje klunk, härligt. Bubbelgum tillhör inte mina favoriter, men tillsammans med den syrliga eftersmaken så fungerar det ganska så bra faktiskt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på webhallen, men importören står som usagodis.se

Slutsats
Jag visste inte alls vad jag skulle tro om denna drickan, Gronk säger mig inget, men det är någon NFL spelare som sponsrar drickan, eller snarare tvärt om. Burken är enligt min mening oerhört dålig, den är plottrig och känns amerikansk på ett negativt vis. Burkar där silver utgör merparten av färgen känns billigt. Drickan själv känns också lite ”billig” då det påminner mig om en generisk energidricka, en noname. Men jag gillade eftersmaken så det blir en 3+ i betyg istället för en 3-, om vi kört med decimaler hade det blivit 3,5. Helt ok dricka som lär bli kortvarig iom den ganska sponsrade vinklingen.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s