Monster Ultra

Standard

monsterultraMonster med en lightvariant med det coola namnet Ultra, serverat i en minst lika cool burk

Hur smakar det?
Doften är mest av något syrligt, som citron fast ändå inte. Doften för tankarna till vodka drickan ”Smirnoff ICE”, vilket är trevligt då det är en av mina favoriter på bolaget. Smaken är dock inte så lik den alkoholhaltiga drickan, men den mjölkvita färgen är identisk till Smirnoff ICE. Smaken är mera som om de blandat citron med litchi, då drickan är lika delar syrlig som söt. Eftersmaken är helt utan överraskningar och fortsätter i samma syrliga/söta tema, bara så sakteligen avtagande. Sötningsmedlet är sukralos och stör mig inte alls, jag välkomnar snarare den ganska unika sötman som just detta sötningsmedlet tillför drickan, aspartam hade nog inte fungerat lika bra.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns att köpa i de flesta matbutiker / kiosker.

Slutsats
Detta är en recension som legat allt för länge, trodde faktiskt att den redan var recenserad, men hade helt missat. Varför detta är beklagligt är för att detta är en av mina absoluta favoriter av light-energidrycker just nu. När jag har vägarna förbi Godishuset Svinesund så brukar det bli ett flak eller två. Om du behöver en halvliter energi och vill skippa sockret är detta ett ypperligt alternativ och helt ärligt så är det nog en av de snyggaste burkarna på marknaden.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s