Monster Ultra Red

Standard

monsterultraredSockerfritt monster i en snygg burk som alltid får mig att tänka på vinter och jul

Hur smakar det?
Doftar som oidentifierbart rött godis, är det ett bär? Är det en citrusfrukt? Är det bara doften av färgen rött? Ingen aning, smaken får utvisa. Smaken är faktiskt lika svår att identifiera som doften, det smakar liksom bara rött godis. Som att jag har en skål med vingummi och jag tar en röd godis. Det sägs dock att detta skall smaka tranbär, något jag faktiskt sällan kommer i kontakt med så hur nära tranbär det är vet jag i ärlighetens namn inte. Vad jag dock vet är att detta är riktigt gott. Drickan har en härligt ”bärig” smak och en riktigt trevlig sötma, trotts sötningsmedlet. Drickan känns väldigt lättdrucken, kanske tack vare att den inte skummar lika mycket som vissa lightdrickor gärna gör. Klunk efter klunk slinker ner och eftersmaken ligger där i bakgrunden hela tiden utan att trötta ut smaklökarna. Lika gott sista klunken som första.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns att köpa i de flesta matbutiker/kiosker.

Slutsats
När det gäller Monster ultra är denna god tvåa efter den vita varianten (som är favoriten bland energidrycker utan socker). Till en början var jag inte speciellt förtjust, men efter att jag smakat ett par gånger så har den vuxit på mig och när jag står på ICA och funderar över vad jag vill ha brukar jag sträcka mig efter denna varannan gång. Och precis som med den via burken så måste jag berömma monster för designen, dock är den vita snäppet snyggare. Nu är allt som fattas ett lock som man kan öppna och stänga, som Burn har på sin Ice Lemon.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

2 reaktioner på ”Monster Ultra Red

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s