Red Bull – Summer edition – Kaktussmak

Standard

Smak av kaktus, hur smakar kaktus? Såhär kanske? Ingen aning

Hur smakar det?
Det doftar något, helt klart, är det kaktus? Jag skulle säga att det doftar kiwi. Kiwi med lite lime eller något. Smaken är även den som kiwi, ganska söt men också väldigt syrlig. Håller man kvar drickan i munnen är det faktiskt en ganska intressant smak. Åter igen som om någon blandat kiwi med lime. Så fort man sväljer kommer den ganska så potenta syrligheten fram, den är på gränsen till acceptabel. Sticker faktiskt lite på tungan precis som det gör med kiwi (vilket kan bero på att jag har en viss överkänslighet, eller så finns det samma enzymer i kiwi som i ananas). Sötman är ganska så trevlig och när väl syrligheten har lagt sig på eftersmaken känner man en ganska behaglig sötma som avslutar smaken fint. Faktiskt en av de bättre summer editions de haft på länge.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ICA

Slutsats
Flera av Red Bulls sommarversioner har blivit ignorerade. De har med kokos och annat otrevligt som inte funkar för mig och mina smaklökar. De har tidigare faktiskt gjort just en Summer Edition Kiwi, som märkligt nog smakade mindre kiwi än denna, som skall smaka kaktus. Förvirringen är total. Smakar det kaktus? Jag vet inte, hur skall jag kontrollera? Inte direkt som att man kan gå till ICA och köpa sig en bit kaktus och mumsa på, eller? Men med det sagt så är detta en ganska så trevlig dricka om än lite väl sur. Hade den inte haft den där (för mig) lite väl potenta syrligheten skulle det blivit ett lite högre betyg, men nu lägger den sig på nivån: Acceptabel, kommer köpa någon gång till. Den når inte upp till fenomenala Red Bull Blåbär dock, frågan är om någon smakkombination de kommer på kan göra det.

Slutbetyg

Annons