Red Bull – The Blue Edition

Standard

RedBullBlueRed bull slår på stora trumman och lanserar en trio av nya smaker under samlingsnamnet editions, detta är blue edition, det skall smaka blåbär

Hur smakar det?
Doften är otvivelaktigen av just blåbär, det för tankarna till den gamla Festis Blueberry (nej inte den som säljs nu) och jag ser fram emot att ta mig en klunk. Av ren nyfikenhet häller jag upp lite av drickan i ett glas och kan konstatera att den är lila i färgen. Till det viktigaste nu då: Smaken. Jo visst smakar det av blåbär alltid, första smutten på drickan ger en ganska stark men behaglig smak av blåbär för att sedan övergå till en lite mera klassisk smak av red bull för att sen överraska igen på eftersmaken med en till omgång av blåbär. Blåbärssmaken kan inte direkt liknas med den av riktiga blåbär eller ens Nygårdas Blåbärs soda, men det är gott, väldigt gott. Blåbärssmaken gör drickan ännu lite mera uppfriskande än vad vi är vana vid i en red bull och känns märkligt nog inte riktigt lika sötsliskig som originalet. En riktig fullträff kort sagt!

Vart hittar jag läskeblasken?
Det som startade som en produkt endast ämnad för 7-eleven och pressbyrån säljs nu istället i vilken butik som helst som vill ta in den. Så ut och leta! (det framgår dock inte om detta är en limited edition grej eller om den är här för att stanna ett längre tag)

Slutsats
Det är riktigt skoj att Red Bull tar ut svängarna och testar något nytt. Deras tidigare försök på att gå utanför den klassiska energidrickan var väl kanske inte världens bästa (Red bull cola) men nu verkar de ha kommit på en riktig vinnare. Blue edition smakar riktigt trevligt och har en väldigt tjusig design på burken, priset är den samma som en vanlig red bull (i alla fall där jag hittat dem) men finns just nu endast i 250ml storlek. Jag hade lätt köpt den största burken av just The Blue Edition om det hade funnits, så om någon representant från Red bull läser detta: Skicka ett memo till din chef om att det vore inte helt fel med lite större burkar av denna eminenta dricka!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Red Bull – The Blue Edition

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s